Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΛΗΟ ΣΥΡΤΑΡΙ (FROM AN OLD DRAWER)


Από ένα παλιό πεταμένο συρτάρι έκαμα αυτή τη σύνθεση για να συμμετάσχω στην έκθεση παλιών συρταριών,με θέμα του υπόστεγο ενός αγροκτήματος. 



Discarded from an old drawer I took this composition to participate in the exhibition of old drawer, on the out building on a farm.





Πρώτα ετοίμασα από πίσω το κρέμασμα στον τοίχο, μετά έκανα στο βάθος decoupage με μια σχετική εικόνα,γέμισα τα περιθώρια & τα εσωτερικά πλάγια με πάστα διαμόρφωσης με κόκκο που την ενσωμάτωσα στο θέμα με ακρυλικά χρώματα & στόλισα την υπόλοιπη σύνθεση με διάφορα στοιχεία.Χρησιμοποίησα στοιχεία από γύψινα σχήματα (ζωγραφισμένα με ακρυλικά χρώματα),ξύλινα στοιχεία (από καλαμάκια & κομματάκια από λεπτό πλακάζ),φρούτα από cernit, λινάτσες, ράφια,σπάγκο,αποξηραμένα κολοκυθάκια, ένα τενεκεδάκι & ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά που το σκλήρυνα με άτλα κόλλα & ψεκαρισμένο με μαύρο spray.







First I prepared the back hanging on the wall in the background after I did a decoupage of illustration, I filled the margins and the inner side with configuration bean paste that integrate the subject with acrylic paint and decorate the rest of the composition of various elements . I used of plaster shapes (painted with acrylic paints), wood elements (from straws and pieces of thin plywood), fruits from cernit, burlap, raffia, string, dried pumpkins, tins & a rubber band on a hair that hardened with glue and I took a black spray.

11 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό!!!!!!!! Τόση λεπτομέρεια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΙΔΕΑ!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΛΑ!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!
    ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ! !!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!
    ΜΟΥ ΤΗΛ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ!!!!!!!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ http://diaheiros.blogspot.com/2012/01/blog-post.htmlδείτε όλα τα συρτάρια!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφο το συρτάρι σου, μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ .ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ 2 ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ,ΑΠΟ ΠΑΛΙΟ ΕΠΙΠΛΟ,ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΩΡΟ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω σε σύντομο χρόνο να κάνω το δίδυμο αδελφάκι του.Οι διαστάσεις του είναι σχετικά μικρές ,λίγο μεγαλύτερο από μια κόλλα Α4.

      Διαγραφή
  7. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!!
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυρια λιλα γεια σας ειμαι η ελενη με την one stroke το συρταρι σας ειναι υπεροχο με πολυ και καταπληκτικη δουλεια απιστευτη λεπτομερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το είχα δεί! Είναι πολύ όμορφο! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Powered By Blogger